Urad Republike Slovenije v Palestini /

Dostopnost

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Urada republike Slovenije v Palestini, Ramala.

Stopnja skladnosti

Spletišče Urada republike Slovenije v Palestini  je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.
  • dokumenti v PDF ali DOC obliki zapisa,
  • različne kompleksne tabele s podatki.

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Urada republike Slovenije v Palestini, lahko uporabniki dobijo na telefon + 972 2 241 3055 in mailu slooffice.ramallah(at)gov.si ali osebno na naslovu Urad Republike Slovenije v Palestini, Ramala, VIP center, Al Mobadin Street, šesto nadstropje, v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah, nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Representative Office of The Republic of Slovenia in Palestine, VIP center, Al Mobaadin street, 6 th floor, Al-Bireh, Ramallah, Palestine, oziroma na mail:   sloofice.ramallah(at)gov.si.

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 29. septembra 2020 na podlagi samoocene.

Izjava je bila nazadnje pregledana 29. septembra 2020.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: Representative  Office of The Republic of Slovenia in Palestine, VIP center, Al Mobaadin street, 6 th floor, Al-Bireh, Ramallah, Palestine, oziroma na mail: sloofice.ramallah(at)gov.si. 

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO
Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana
01 478 47 78
gp.uiv(at)gov.si